Om sällsynta diagnoser - Kalendarium

Här följer en lista över aktuella kurser, utbildningar, familjevistelser, vuxenvistelser, syskonträffar, kompetensutvecklingdagar, konferenser och temadagar som anordnas i Sverige inom området sällsynta diagnoser.

Januari 2021
ti on to fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kurser och aktiviteter

 • Sotos syndrom - familjevistelse

  Ågrenska inbjuder till familjevistelse för familjer som har barn med Sotos syndrom.Vistelsen vänder sig till alla familjemedlemmarna. Den ger barn, syskon och föräldrar unika möjligheter att få kunskap, träffa andra i samma situation, utbyta erfarenheter och reflektera.


 • Sotos syndrom - utbildningsdagar

  Utbildningsdagar – på plats eller genom streaming via länk


 • Fenylketonuri, PKU - familjevistelse

  Ågrenska inbjuder till familjevistelse för familjer som har barn Fenylketonuri, PKU.Vistelsen vänder sig till alla familjemedlemmarna. Den ger barn, syskon och föräldrar unika möjligheter att få kunskap, träffa andra i samma situation, utbyta erfarenheter och reflektera.


 • Fenylketonuri, PKU - utbildningsdagar

  Utbildningsdagar via live-streamingÅgrenska arrangerar två utbildningsdagar för personer som i sitt arbete eller i sin vardag möter barn- och ungdomar med Fenylketonuri, PKU. Dagarna äger rum i samband med familjevistelsen. Fortbildningen ger aktuell kunskap om diagnosen och dess konsekvenser i skola och vardagsliv. Dessutom visar våra erfarenheter att det är mycket värdefullt för fortsatt gott samarbete på hemorten att familj, berörd personal och närstående deltar tillsammans.


 • Adhd och autism i vardagen, del 1 - utbildningsdagar

  Kurser och föreläsningar
  Live-streaming: Föreläsning för dig som vill veta mer om grunderna i neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som adhd och autism.