Centrum för sällsynta diagnoser i samverkan

Behandling av personuppgifter

När du skickar e-post eller lämnar en synpunkt lagras dina personuppgifter. Det gör vi för att vi ska kunna nå dig när vi svarar på din fråga eller handlägger ditt ärende.

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen är en del av Region Stockholm och tillhör därmed en offentlig myndighet. Det innebär att ärenden som kommer in till oss blir allmänna handlingar som registreras och sparas i vårt diarium.

Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. Genom att du skickar e-post till oss eller klickar på "Skicka" i e-postformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter. Detsamma gäller om du väljer att prenumerera på nyheter.

Begär information om personuppgifter

Du har rätt att kostnadsfritt begära information om dina registrerade personuppgifter hos Hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Kontakta oss i så fall på e-post: csdsamverkan.hsf@regionstockholm.se eller på vanlig post: Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, Box 17533, 118 91 Stockholm.

Vad är en kaka?

En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker sparar på din dator. Kakor används på många webbplatser för att besökaren ska kunna få tillgång till olika funktioner.

Det finns två typer av kakor; permanenta kakor och sessionskakor. Permanenta kakor lagras som en fil på din dator eller mobil under en bestämd tid eller tills du själv eller webbplatsen raderar dem. En sessionskaka lagras tillfälligt och försvinner när du stänger din webbläsare.

Kan jag säga nej till kakor?

Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av kakor i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång webbplatsen försöker placera en kaka på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas.
Se webbläsarens hjälpsidor för mer information:

Vad vi använder för kakor på den här webbplatsen

 • Publiceringsverktyget Sitevision
  • JSESSIONID är en sessionskaka som används för att identifiera inloggade användare och ge korrekta behörigheter. Kakan skapas av webservern för att knyta användaren till en session. Sessionen används sedan av Sitevision till en mängd olika saker knutna till användaren.
  • I SiteVision Cloud används den unika kakan SiteVisionLTM. Den sätter lastbalanserarna för att hålla ordning på vilken bakomliggande server som klienten ska adressera.
 • Statistikverktyget Matomo
  Läs mer om Matomos kakor Länk till annan webbplats.
 • Text-till-tal-tjänsten ReadSpeaker
  Läs mer om ReadSpeakers kakor Länk till annan webbplats.
 • Variabel i localStorage används för att hålla koll på om användaren har tryckt OK på kak-meddelandet

Dela & skriv ut

Facebook Twitter E-post Skriv ut

Senast uppdaterad

Redaktör

Urszula Felix

Granskare

Rula Zain Luqman